Μας ελάτε σε επαφή με
David Wang

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 13359254960

Shenzhen EN-plus Technologies Co., Ltd

Σφαιρικός ηγέτης στην τεχνολογία ηλεκτρονικής δύναμης

  • Shenzhen EN-plus Technologies Co., Ltd
  • Shenzhen EN-plus Technologies Co., Ltd
  • Shenzhen EN-plus Technologies Co., Ltd
  • Shenzhen EN-plus Technologies Co., Ltd
  • Shenzhen EN-plus Technologies Co., Ltd
  • Shenzhen EN-plus Technologies Co., Ltd
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εξαγωγέας, Εταιρεία Εμπορίας
Μάρκες EN+, ANE Αριθμός Υπαλλήλων 200~300
Ετήσιες πωλήσεις 15,000,000-30,000,000 Ιδρύθηκε Έτος 2015
Εξαγωγή pc 40% - 50%
Εισαγωγή

Shenzhen EN-συν τη Co. τεχνολογιών, ΕΠΕ, απότομα ως «EN+»

 

EN+ είναι μια επιχείρηση εξοπλισμός χρέωσης της EV και υπηρεσίες με κεντρικά γραφεία σε Shenzhen, Κίνα. Ιδρύθηκε το 2015 και έχει εξαχθεί σε 28 χώρες μέχρι στιγμής.

EN+ έχει σχεδόν 200 υπαλλήλους στο σύνολο. Το προσωπικό Ε&Α αποτελείται 48%, έτσι σημαίνει ότι συνδέουμε το μεγάλο ενδιαφέρον με το τμήμα Ε&Α μας. Πολλά από τα μέλη ομάδας μας προέρχονται από την κύρια επιχείρηση στη βιομηχανία δύναμης, συμπεριλαμβανομένου SMA, Eaton, του Emerson, Huawei, κ.λπ.

EN+ έχει ένα ευρύ φάσμα των προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των φορτιστών εναλλασσόμενου ρεύματος, των ΣΥΝΕΧΏΝ φορτιστών, των ενοτήτων δύναμης καθώς επίσης και της πλατφόρμας λογισμικού για τη χρέωση της διαχείρισης. Αυτά τα προϊόντα ήταν κύρια περισσότερων από 60 διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας.

EN+ το όραμα πρόκειται να αναζωογονήσει το όχημα, να αναζωογονήσει τον κόσμο. Με η πλούσιες εμπειρία και η πείρα μας στον τομέα της χρέωσης, EN+ δημιουργεί τους ομορφότερους, αποδοτικότερους, και σταθερότερους φορτιστές. Με τη γρήγορη ανάπτυξη της αγοράς χρέωσης, EN+ είναι συντήρηση που μαθαίνει και που βελτιώνει την ανταγωνιστικότητά μας, παρέχοντας με στόχο στους πελάτες τις καλύτερες λύσεις χρέωσης.

Η νέα ενεργειακή Co. Acadie Shenzhen, ΕΠΕ είναι επαγγελματικός έμπορος εξαγωγής στον τομέα της νέας ενέργειας. Είμαστε συνεργάτες ο ένας στον άλλο, για να παρέχουμε στους υπερπόντιους πελάτες τα καλύτερα προϊόντα και τις υπηρεσίες.

 

Αναζωογονήστε το όχημα, αναζωογονήστε τον κόσμο! Αναζωογονήστε την ενέργεια, αναζωογονήστε τη ζωή!

Ιστορία

 

 

 

 

Shenzhen EN-συν τη Co. τεχνολογιών, ΕΠΕ, απότομα ως «EN+»

 

 

2015

 

 

Ιδρυμένος στην πόλη Shenzhen, η πρωτεύουσα της EV της Κίνας

 

 

2016

 

 

Προμηθευτής της EV που χρεώνει τη συνολική λύση, συμπεριλαμβανομένης της χρέωσης των εγκαταστάσεων (υλικό) και του συστήματος διαχείρισης (λογισμικό)

 

 

2016

 

 

Περίπου 65 προσωπικό στην επιχείρηση, 75% είναι μέλος Ε&Α. Τα μέλη ομάδας πυρήνων είναι εμπειρογνώμονες από τη βιομηχανία δύναμης όπως SMA (Γερμανία), Eaton (ΗΠΑ), Huawei, Tencent, το Emerson, κ.λπ.

 

 

2017

 

 

 

Πλούσια εμπειρία της Ε&Α στη βιομηχανία δύναμης και δικοί γύρω
45 διπλώματα ευρεσιτεχνίας και 5 πνευματικά δικαιώματα λογισμικού

 

 

2017

 

 

 

Η γραμμή παραγωγής καλύπτει το φορητό φορτιστή, το φορτιστή εναλλασσόμενου ρεύματος, το ΣΥΝΕΧΉ φορτιστή, την ενεργειακή πύλη και την πλατφόρμα λογισμικού της χρέωσης της διαχείρισης

 

 

2017

 

 

Το ανεξάρτητο σχέδιο ολόκληρων των μερών μονάδων και πυρήνων (ενότητα δύναμης), ικανό για να αναπτυχθεί προσάρμοσε τα προϊόντα.

 

        2018        Τα προϊόντα της επιχείρησης έχουν εξαχθεί σε 11 χώρες.

 

        2019        Τα προϊόντα της επιχείρησης έχουν εξαχθεί σε 28 χώρες.

Υπηρεσία

Κίνα Shenzhen EN-plus Technologies Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

Τέσσερις κύριες επιχειρησιακές περιοχές:

1. Νέα λύση και προϊόντα ενεργειακού μικροϋπολογιστής-πλέγματος

2. Off-board ηλεκτρική λύση και προϊόντα σταθμών χρέωσης οχημάτων

3. Βασική λύση και προϊόντα τμημάτων οχημάτων

4. Ευφυής λύση και προϊόντα πλατφορμών ανίχνευσης.

 

Πρώτης τάξεως εξυπηρέτηση πελατών

Εάν θέλετε να ξέρετε πώς να συνδέσετε έναν σταθμό χρέωσης με το αυτοκίνητό σας, θα επιθυμούσατε να συνδέσετε μέσω κινητό app μας ή θα επιθυμούσατε να ελέγξετε τη θέση του απολογισμού σας, το EN συν παρέχει τη 24/7 εξυπηρέτηση πελατών. Παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας απαιτήσει τη χρέωση της υποστήριξης συνόδου του EN συν τη βοήθεια απολογισμού.

 

EV που χρεώνει τις λύσεις

Το EN συν υπερηφανεύεται για τα σταθερά προϊόντα και την άριστη υπηρεσία που παρέχει στη βιομηχανία ανανεώσιμης ενέργειας. Σαν ιδιοκτήτη και χειριστή των σταθμών μας, το EN συν παρέχει την καλύτερη εμπειρία χρηστών στη βιομηχανία. Οι χρήστες έχουν τη ψυχική ηρεμία και κερδίζουν περισσότερα χρήματα στο EN συν τους σταθμούς χρέωσης από οποιουσδήποτε άλλουσδήποτε κατασκευαστές.

Τα όλα προϊόντα μας, είτε υλικό είτε λογισμικό σχεδιάζονται στα υψηλά πρότυπα, που εξασφαλίζουν ότι και πελάτες και τέλος - οι χρήστες είναι στο κέντρο των υπηρεσιών που δημιουργούμε και παραδίδουμε.

 

Το EN συν έχει ένα μεγάλο δημόσιο και ιδιωτικό δίκτυο πωλήσεων σταθμών χρέωσης για τα ηλεκτρικά οχήματα σε όλο τον κόσμο. Είναι κύριο και ενεργοποιεί περισσότερων από 130.000 σταθμών χρέωσης σε περισσότερες από 24 εθνικές αγορές. Και η επιχείρηση πωλήσεών της επεκτείνεται συνεχώς. Έχει τη δύναμη να χρεώσει την οποιαδήποτε EV στην αγορά σήμερα.

 

Κίνα Shenzhen EN-plus Technologies Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

Η ομάδα μας

Δυνατότητα καινοτομίας Ε&Α

 

Το EN συν έχει μια υψηλής ποιότητας ομάδα Ε&Α με περισσότερο από 40% της ομάδας, καυχάται περισσότερα από 50 διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Με τις καινοτομίες standout μέχρι στιγμής να έχε ενσωματώσει όλα από τη διαχείριση ηλεκτρικών φορτίων, κατευθείαν στο έξυπνο σπίτι EV που χρεώνει τα σημεία, το EN συν έχει μια πλούσια εμπειρία μια νέα και βελτιωμένη προσέγγιση.

Περίπου 200 προσωπικό στην επιχείρηση, 75% είναι μέλος Ε&Α. Τα μέλη ομάδας πυρήνων είναι εμπειρογνώμονες από τη βιομηχανία δύναμης όπως SMA (Γερμανία), Eaton (ΗΠΑ), Huawei, Tencent, το Emerson, κ.λπ.

Πλούσια εμπειρία της Ε&Α στη βιομηχανία δύναμης και δικοί πάνω από 60 διπλώματα ευρεσιτεχνίας και 5 πνευματικά δικαιώματα λογισμικού.

Κίνα Shenzhen EN-plus Technologies Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Shenzhen EN-plus Technologies Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1