Μας ελάτε σε επαφή με
David Wang

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 13359254960

Συγχαρητήρια! Το EN συν κερδισμένος δύο βραβεία βιομηχανίας χρέωσης στα 2021 CPSE

July 15, 2021

Συγχαρητήρια! Το EN συν κερδισμένος δύο βραβεία βιομηχανίας χρέωσης στα 2021 CPSE

Σαν επιδρούσα επαγγελματική έκθεση στη φορτίζοντας βιομηχανία σωρών, ο ιδιαίτερα προσδοκώμενος του 2021 σωρός φόρτισης της Σαγκάη διεθνής και και ανταλλαγή της έκθεσης εξοπλισμού τεχνολογίας μπαταριών (CPSE) κρατήθηκε από τις 7 ως τις 9 Ιουλίου στο αυτόματο EXPO κέντρο της Σαγκάη. Στηργμένος στην ισχυρή εθνική υποστήριξη για τη χρεώνοντας και μεταστρέφοντας βιομηχανία, αυτή η έκθεση ενσωματώνει τα εκθέματα μετατροπής με τα αρχικά βασικά εκθέματα σωρών χρέωσης. Με τα μοναδικά πλεονεκτήματα αγοράς της Σαγκάη, CPSE το 2021 συνεχίζει να οδηγεί την τεχνολογία προϊόντων και τη ανάπτυξη εφαρμογών της χρέωσης και μεταστρέφοντας βιομηχανία στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, να φέρει μια ολική γιορτή για τη χρέωση και της αλλαγής της βιομηχανίας.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Συγχαρητήρια! Το EN συν κερδισμένος δύο βραβεία βιομηχανίας χρέωσης στα 2021 CPSE  0

 

CPSE το 2021, ως ισχυρότερη έκθεση στη χρεώνοντας και μεταστρέφοντας βιομηχανία, υποστηρίζεται από πολλά ενώσεις και μέσα, συνδέοντας προς τα πάνω κατασκευαστές και προς τα κάτω επαγγελματικοί αγοραστές, παρέχοντας στους εκθέτες περισσότερες ευκαιρίες για τη συνεργασία και την ανταλλαγή, και εξουσιοδοτώντας περιεκτικά το τρισεκατομμύριο-δολάριο που χρεώνει και αγορά βιομηχανίας αλλαγής. EN+ οι τεχνολογίες, δεδομένου ότι ένας άριστος προμηθευτής εξοπλισμού και λύσης χρέωσης στην Κίνα, παρουσίασε ποικίλα νέα προϊόντα χρέωσης στην έκθεση, και η περιοχή ήταν συσσωρευμένες και καυτές. Πολλοί επαγγελματικοί επισκέπτες ήταν πλήρεις του ενθουσιασμού και ήρθαν στην επίδειξη να επικοινωνήσουν και να επιδιώξουν την επιχειρησιακή συνεργασία.

Με το όλο και περισσότερο ανταγωνιστικό περιβάλλον στη διεθνή αγορά και το όλο και περισσότερο αυστηρό κατώτατο όριο εισόδων, πώς να εξασφαλίσει ποιότητα των προϊόντων, να βελτιώσει τη συμμόρφωση προϊόντων και να επιταχύνει την είσοδο προϊόντων μέσα σε το στόχο η αγορά έχει γίνει μια απαραίτητη προϋπόθεση για τις επιχειρήσεις που κερδίζουν στη διεθνή αγορά. EN+ η τεχνολογία έχει λειτουργήσει στη νέα ενεργειακή χρεώνοντας βιομηχανία για έξι έτη και συνεχίζει να κάνει τις σημαντικές ανακαλύψεις και τις καινοτομίες στη χρέωση των προϊόντων, όπως η έξυπνη σειρά εγχώριας χρέωσής της wallbox, με το συσκευή-βασισμένες στο σχέδιο, την πυκνότητα, την ασφάλεια και την αξιοπιστία, η οποία έχει κερδίσει τον έπαινο πολλών χρηστών. Η εμπορική σειρά wallbox μπορεί όχι μόνο να είναι ανθρώπου-μηχανής αλληλεπίδραση, πολλαπλάσια προστασία που τίθενται στο ένα, προστασία του περιβάλλοντος χ και μικρή κατανάλωση, μειώνει τις λειτουργικές δαπάνες.

Επιπλέον, οι σωροί ΣΥΝΕΧΟΥΣ χρέωσης κατάλληλοι για τη χρήση στα διαφορετικά σενάρια όπως οι δημόσιοι χώροι, οι εθνικές οδοί και τα εμπορικά γραφεία, καθώς επίσης και η διοικητική πλατφόρμα χρέωσης, το applet WeChat Bluetooth και η χρέωση APP και άλλο λογισμικό υπηρεσιών χρέωσης που επιδεικνύεται στην έκθεση απεικονίζουν πλήρως την τεχνική δύναμη και την ισχυρή ανταγωνιστικότητα αγοράς των τεχνολογιών EN+. Αυτή τη στιγμή, το δίκτυο χρέωσης EN+ έχει τη βασικά πραγματοποιημένη εθνική κάλυψη, καθιέρωσε συνολικά 1.894 που αποκεντρώνονται και που συγκεντρώνονται σταθμοί χρέωσης, δέκα εκατομμύριο διαταγές για τη χρέωση των υπηρεσιών. Και οι ευρωπαϊκοί τυποποιημένοι φορτιστές εναλλασσόμενου ρεύματός του έχουν εξαχθεί σε περισσότερες από 30 χώρες και περιοχές στο εξωτερικό, και έχει γίνει κόσμος-διάσημος κατασκευαστής ODM.

Την ίδια ημέρα, EN+ ευρωπαϊκό τυποποιημένο 60kW και ο ΣΥΝΕΧΉΣ φορτιστής 120kW έλαβαν το πιστοποιητικό CE που εκδόθηκε από TÜV Ρηνανία στην έκθεση. Παρέχει ένα ισχυρό πέρασμα για προϊόντα ΣΥΝΕΧΟΎΣ τα γρήγορα χρέωσης τεχνολογιών EN+ για να ανοίξει τις υπερπόντιες αγορές. Είναι μια ισχυρή απόδειξη της δυνατότητας των τεχνολογιών EN+ να ελεγχθεί η ασφάλεια και η αξιοπιστία της χρέωσης των προϊόντων. Στο μέλλον, οι τεχνολογίες EN+ θα συνεχίσουν να διατηρούν τον επαγγελματισμό και την αξιοπιστία, και να συνεχίζουν να προωθούν τον υγιή και τη βιώσιμη ανάπτυξη της νέας ενεργειακής βιομηχανίας με τη τεχνολογική καινοτομία.

 

Η τήξη στο κέικ! Στην τελετή επηβραβεύσεων των επιχειρήσεων της Κίνας του 2021 top 50 στη βιομηχανία χρέωσης και ανταλλαγής που κρατήθηκε κατά τη διάρκεια της έκθεσης, με τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της, της καλής φήμης και των υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, οι τεχνολογίες EN+ κέρδισαν δύο βραβεία μονομιάς, δηλαδή «το 2021 Κίνας βιομηχανία top 50 χρέωσης και ανταλλαγής» και «εμπορικά σήματα σωρών χρέωσης της Κίνας τοπ δέκα έξυπνα και ασφαλή».

Αυτό το γεγονός εγγυάται από κοινού από το δίκτυο σωρών χρέωσης της Κίνας και η χρέωση & η ανταλλαγή εκατό ένωση ταλέντων. Σαν επιτακτική και επαγγελματική δραστηριότητα επιλογής εμπορικών σημάτων χρέωσης και ανταλλαγής στην Κίνα, η οργανωτική επιτροπή υιοθετεί τη «σε μη απευθείας σύνδεση έρευνα + on-line ψηφίζοντας + εμπειρογνώμονες» από μια διεθνή προοπτική. Η πολυδιάστατη προσέγγιση της αναθεώρησης ομάδας θα επιλέξει τις σημαντικές επιχειρήσεις εμπορικών σημάτων στον τομέα και το σύνολο χρέωσης μια νέα συγκριτική μέτρηση επιδόσεων για την ανάπτυξη βιομηχανίας. EN+ οι τεχνολογίες μπορούν να κερδίσουν αυτό το βραβείο, το οποίο απεικονίζει την αναγνώριση από τους επαγγελματίες και πολλούς χρήστες στον επαγγελματικό τομέα.

«Αναζωογονήστε το όχημα, αναζωογονεί τον κόσμο.» Όπως έχουμε αναμείνει πάντα. Στο μέλλον, οι τεχνολογίες EN+ δεν θα ξεχάσουν την αρχικές πρόθεση και την εργασία της σκληρές. Θα εμμείνει με συνέπεια στις υψηλές απαιτήσεις για την ποιότητα των προϊόντων, και θα προσπαθήσει απαρασάλευτα για την παγκοσμιοποίηση και την ειδίκευση της νέας ενεργειακής χρεώνοντας βιομηχανίας.