Μας ελάτε σε επαφή με
David Wang

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 13359254960

Το EN συν τη Caro, ο μόνος φορτιστής της εγχώριας EV εσείς θα χρειαστεί

August 31, 2021

Το EN συν τη Caro, ο μόνος φορτιστής της εγχώριας EV εσείς θα χρειαστεί

Το EN συν εισάγει το EN συν τη Caro, ένας νέος φορτιστής εγχώριων ηλεκτρικός οχημάτων. 28 Ιουνίου 2021 – το EN συν, ο κινεζικός πρωτοπόρος στην αγορά στις ηλεκτρικές λύσεις χρέωσης οχημάτων εναλλασσόμενου ρεύματος, ανήγγειλε την έναρξη μιας νέας γενιάς των σταθμών χρέωσης, αρχίζοντας από το EN συν τη Caro, μιας λύσης για τους ηλεκτρικούς οδηγούς οχημάτων για να χρεώσει στο σπίτι.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το EN συν τη Caro, ο μόνος φορτιστής της εγχώριας EV εσείς θα χρειαστεί  0

Το EN συν τη Caro σχεδιάζεται για να ικανοποιήσει τις τρέχουσες και μελλοντικές ανάγκες του ηλεκτρικού οδηγού οχημάτων. Μπορεί να επεκταθεί στο σπίτι καθώς επίσης και στην αγορά διαμερισμάτων. Με το συνδυασμό της βελτιώσιμης τεχνολογίας ικανότητας δύναμης, των έξυπνων διαλειτουργικών σταθμών καθώς επίσης και ενός μορφωματικού αποδιοργανωτικού σχεδίου για την εγκατάσταση και τη συντήρηση. Το EN συν τη Caro κάνει το σπίτι και την μελλοντικός-απόδειξη περιοχών συγκυριαρχιών και εύκολα εξελικτικός για να ικανοποιήσει τις ανάγκες της αυξανόμενης αγοράς της EV. Το EN συν τη Caro είναι αληθινά ο μόνος φορτιστής που οι ηλεκτρικοί οδηγοί οχημάτων θα χρειαστούν πάντα. Το του οποίου ηλεκτρικό όχημα προωθείται από τους κατασκευαστές κατά τη διάρκεια των επόμενων 10 ετών, το EN συν τη Caro θα είναι πλήρως - συμβατό σύστημα, μπορεί να αναβαθμίσει την παραγωγή δύναμής του χωρίς να πρέπει να αντικατασταθεί ολόκληρος ο σταθμός και φέρνει ένα φρέσκο σχέδιο για να προσελκύσει τη νέα γενιά των ηλεκτρικών οδηγών οχημάτων που έρχονται.

 

Μεταξύ πολλών νέων χαρακτηριστικών γνωρισμάτων, το EN συν τη Caro φέρνει:

  1. Βελτιώσιμη τεχνολογία παραγωγής δύναμης: Οι ηλεκτρικές μπαταρίες οχημάτων προωθούν μπροστά στα μάτια μας, παρουσιάζουν υψηλότερη ικανότητα σειράς και απαιτούν τα πιό υψηλά επίπεδα φόρτισης ανά νέο μοντέλο. Κατά συνέπεια, πολλοί ηλεκτρικοί οδηγοί οχημάτων θα απαιτήσουν μια αλλαγή ή μια βελτίωση της τοπικής υποδομής χρέωσής τους στα επερχόμενα έτη. Όχι με το EN συν τη Caro. Το EN συν τη Caro σχεδιάζεται με τη επόμενη γενιά EVs στο μυαλό, που επιτρέπει στον ιδιοκτήτη σταθμών για να αυξήσει την παραγωγή δύναμης μέχρι 20kW. (Σημείωση: Το σπίτι του οδηγού της EV πρέπει να ικανοποιήσει τα απαραίτητα ηλεκτρικά κριτήρια σύνδεσης).
  2. Πλήρως συνδεδεμένοι, διαλειτουργικοί έτοιμος και έξυπνος: Το EN συν τη Caro ενσωματώνει όλες τις πρόσφαές τάσεις βιομηχανίας. Είναι έτοιμο για τις διαλειτουργικές κάρτες χρέωσης (4G που περιπλανάται) και άλλα δίκτυα χρέωσης. Το EN συν τη Caro συνδέεται με μια φρέσκια και νέα σύννεφο-βασισμένη στον πλατφόρμα που χτίζεται από το EN συν, και όλη την έξυπνη τεχνολογία χρέωσης χαρακτηρίζει ήδη μέσα στο EN συν τη γραμμή παραγωγής, όπως η δυναμική εξισορρόπηση φορτίων.
  3. Ένα μορφωματικό αποδιοργανωτικό σχέδιο: Το EN συν τη Caro ενισχύεται από 3 διαφορετικά συστατικά: η αποβάθρα τοίχων, ο σταθμός χρέωσης και το καλώδιο χρέωσης. Η αποβάθρα τοίχων μπορεί να προ-εγκατασταθεί από τους ηλεκτρολόγους πριν από την άφιξη της ενότητας σταθμών χρέωσης, και μετά ο οδηγός της EV μπορεί εύκολα να χτυπήσει στο φορτιστή και να συνδέσει το καλώδιο χρέωσης. Αυτό επιτρέπει την ευκολότερη και εγκαιρότερη εγκατάσταση στο σπίτι καθώς επίσης και στις συγκυριαρχίες.
  4. Περισσότερες επιλογές, εσείς μπορούν να επιλέξουν εάν είναι εξοπλισμένο με έναν συνδετήρα χρέωσης σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Το EN συν τα χρώματα Caro είναι διάφορο, και μπορείτε να επιλέξετε το καλύτερο χρώμα που ταιριάζει το εγχώριο ύφος σας. Θεωρώντας πώς να αρχίσει το φορτιστή, η Caro δίνει επίσης στους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων περισσότερη ελευθερία. Υποστηρίζει το plug and play, την επικύρωση RFID s και APP τον τρόπο έναρξης.

Ο κ. Tony, CEO του EN συν εν λόγω: Από την ίδρυσή του το 2015, το EN συν έχει στραφεί στον καθορισμό και την υπέρβαση των προτύπων για την ηλεκτρική χρέωση οχημάτων. Είμαι πολύ υπερήφανος ότι μετά από 6 έτη, είμαστε σε θέση να παραμείνουμε καινοτόμοι και να φέρουμε μια νέα γενιά των σταθμών χρέωσης, η οποία μπορεί να αναβαθμιστεί εύκολα, είμαι φιλικός προς το χρήστη και μελλοντικός-απόδειξη.