Μας ελάτε σε επαφή με
David Wang

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 13359254960

EVHS για να εστιάσει στον τομέα του ενοικίου και μίσθωσης από το 2022 & τον οδηγό επιχορήγησης OLEV

August 31, 2021

EVHS για να εστιάσει στον τομέα του ενοικίου και μίσθωσης από το 2022 & τον οδηγό επιχορήγησης OLEV

Το γραφείο για μηά ομάδα επιχορηγήσεων Chargepoint εκπομπών (OZEV) έχει αναγγείλει ότι από τον Απρίλιο του 2022, το EVHS θα στοχεύσει στους ανθρώπους στη νοικιασμένη και στέγαση μίσθωσης και θα αφαιρεθεί για τους ιδιωτικούς ιδιοκτήτες σπιτιού.

Το υπάρχον σχέδιο θα τρέξει για ένα άλλο έτος μέχρι τις 31 Μαρτίου 2022, όταν αναμένει OZEV την αγορά για να έχει φθάσει στην ικανοποιητική ωριμότητα για να λειτουργήσει αποτελεσματικά χωρίς κυβερνητική παρέμβαση. Μετά από αυτήν την ημερομηνία το σχέδιο θα εστιάσει απλώς στις ιδιότητες ενοικίου και μίσθωσης (ειδικά επίπεδα) όπου η χρεώνοντας παροχή είναι αυτήν την περίοδο περιορισμένη και ενδεχομένως πιό προκλητικός για να εξασφαλίσει. Ο στόχος του ανασχηματισμένου EVHS είναι να υποκινηθεί η ζήτηση στους τομείς του ενοικίου και μίσθωσης, και η βοήθεια εξασφαλίζει ότι οι άνθρωποι που ζουν σε αυτόν τον τύπο στέγασης είναι σε θέση να έχουν πρόσβαση στη EV χρεώνοντας την παροχή στο σπίτι.

Εάν είστε ακόμα ιδιωτικός χρήστης, και πρέπει να εγκαταστήσετε ένα σημείο χρέωσης. Πώς να πάρει OLEV η επιχορήγηση είναι σημαντική σε σας. Παρακαλώ διαβάστε τις ακόλουθες πληροφορίες προσεκτικά, ελπίζω ότι σας βοηθούν.

Ένας πλήρης οδηγός για αυτό που η επιχορήγηση OLEV EVHS είναι, πώς μπορείτε να ωφεληθείτε από τον και πώς να απαιτήσετε μέχρι £350 για έναν φορτιστή της εγχώριας EV.

Επιχορηγήσεις

Στα πλαίσια του σπιτιού που χρεώνει, η «επιχορήγηση OLEV» αναφέρεται σε μια κυβερνητική επιχορήγηση για τους ηλεκτρικούς εγχώριους φορτιστές αυτοκινήτων, που παρέχονται από το γραφείο για τα χαμηλά οχήματα εκπομπής (OLEV).

 • Η επιχορήγηση OLEV, ονόμασε συγκεκριμένα το ηλεκτρικό σχέδιο Homecharge οχημάτων (EVHS), παρέχει μέχρι £350 από το κόστος & ένα σημείο εγχώριας χρέωσης.
 • Είναι διαθέσιμο για τα περισσότερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και τα βυσματωτά υβριδικά αυτοκίνητα, παλαιό ή νέο.
 • Μπορείτε να απαιτήσετε έναν φορτιστή ανά επιλέξιμο όχημα και μέχρι δύο επιλέξιμα οχήματα ανά οικογένεια.
 • Μια πρόσθετη επιχορήγηση μέχρι £250 είναι διαθέσιμη στους σκωτσέζικους οδηγούς της EV μέσω της ενέργειας - εμπιστοσύνη Σκωτία αποταμίευσης.

OLEV προσφέρει επίσης τη χωριστή επιχορήγηση σχεδίου χρέωσης εργασιακών χώρων (WCS) που μπορεί να απαιτηθεί από οποιαδήποτε επιχείρηση, φιλανθρωπία ή δημόσια αρχή και παρέχει μέχρι £350 από το κόστος & τα σημεία χρέωσης εργασιακών χώρων, μέχρι 40 υποδοχές.

OLEV διατηρεί έναν κατάλογο εκείνοι εγκεκριμένος chargepoint κατάλογος τρόπου που είναι επιλέξιμοι εδώ.

Πώς είμαι κατάλληλος για την επιχορήγηση OLEV;

Για να είστε κατάλληλος για την επιχορήγηση EVHS OLEV, πρέπει να έχετε αγοράσει ένα επιλέξιμο ηλεκτρικό ή βυσματωτό υβριδικό όχημα ή μισθωμένου ένα για τουλάχιστον έξι μήνες.

 • Πρέπει να έχετε τον ασυνήθιστο χώρο στάθμευσης.
 • Το υβριδικό αυτοκίνητο plugin ή το πλήρες ηλεκτρικό όχημά σας πρέπει να έχει αγοραστεί μετά τον Οκτώβριο του 2016. Εάν δεν έχετε ένα αυτοκίνητο ακόμα, πρέπει να είστε σε θέση να παρουσιάσετε απόδειξη της διαταγής σας.
 • Πρέπει να εγκαταστήσετε έναν OLEV-εγκεκριμένο φορτιστή της EV.
 • Πρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν OLEV-εγκεκριμένο εφαρμοστή φορτιστών της EV όπως τις τεχνολογίες EN+.

Ποια οχήματα είναι επιλέξιμα για την επιχορήγηση OLEV;

Όχι όλα τα βυσματωτά οχήματα είναι επιλέξιμα για την επιχορήγηση OLEV EVHS. Όλα τα πλήρη ηλεκτρικά οχήματα μπαταριών είναι επιλέξιμα, αλλά οι βυσματωτές υβριδικές εκπομπές του CO2 οχημάτων πρέπει να υπολογιστούν κάτω από 50g/km.

OLEV διατηρεί έναν κατάλογο εκείνων των οχημάτων που είναι επιλέξιμα εδώ.

Πώς απαιτώ την επιχορήγηση OLEV;

Για να απαιτήσει μέχρι £350 από το κόστος του νέου εγχώριου φορτιστή σας, όλος που πρέπει να κάνετε είναι απάντηση μερικές απλές ερωτήσεις και μοιράζεται μερικά έγγραφα με μας διατάζοντας το φορτιστή EN+ σας EV. Η ομάδα μας θα σας βοηθήσει να απαιτήσετε την επιχορήγηση.

Πρόσθετη επιχορήγηση στη Σκωτία

Μέσω της ενέργειας - η εμπιστοσύνη Σκωτία αποταμίευσης, η σκωτσέζικη κυβέρνηση προσφέρει στους σκωτσέζικους κατοίκους μια πρόσθετη επιχορήγηση μέχρι £250 (ή £350 για εκείνους στις περισσότερες απομονωμένες περιοχές της Σκωτίας), πάνω από την επιχορήγηση EVHS.

Ακριβώς όπως με την επιχορήγηση EVHS, και εκτός από την, EN+ Techonologies βοηθά τους σκωτσέζικους πελάτες μας για να εκμεταλλευτεί αυτήν την επιχορήγηση.

Η επιχορήγηση ισχύει στους εργασιακούς χώρους/τις επιχειρήσεις;

Ναι. Η επιχορήγηση OLEV ισχύει για τους εργασιακούς χώρους υπό τον όρο ότι έχει τους ακόλουθους όρους:

 • Ο χώρος εργασίας σας έχει μια μακριά δυνατότητα χώρων στάθμευσης οδών.
 • Οι υπάλληλοι ή οι εργαζόμενοί σας δεν χρειάζονται να έχουν τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα για να υποβάλουν αίτηση για την επιχορήγηση OLEV ή η εγκατάσταση ενός ηλεκτρικού σημείου χρέωσης, εντούτοις, η επιχείρηση πρέπει να είναι σε θέση να καταδείξει ότι έχουν μια ανάγκη για τα σημεία στο μέλλον.
 • Το σημείο χρέωσής σας πρέπει να εγκατασταθεί από μια OLEV-εγκεκριμένη επιχείρηση εφαρμοστών.