Μας ελάτε σε επαφή με
David Wang

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 13359254960

Υψηλής ισχύος και ασφαλής χρέωση, εστίαση τεχνολογίας EN+ στο πράσινο ταξίδι

April 1, 2022

Υψηλής ισχύος και ασφαλής χρέωση, εστίαση τεχνολογίας EN+ στο πράσινο ταξίδι

Η κατασκευή των νέων σωρών χρέωσης ενεργειακών οχημάτων, ως ένα από τα σημαντικά στοιχεία της νέας κατασκευής υποδομής, παρέχει την ευκολία για όλο και περισσότερους νέους ιδιοκτήτες ενεργειακών οχημάτων, και παρέχει επίσης την πράσινη κινητική ενέργεια για την οικοδόμηση ενός έξυπνου δικτύου μεταφορών.

Πρόσφατα, η τεχνολογία EN+ έχει βοηθήσει Shenzhen για να χτίσει έναν υψηλής ισχύος σταθμό ΣΥΝΕΧΟΎΣ χρέωσης, που βρίσκεται στο γεωμετρικό κέντρο Shenzhen, Dongguan και Huizhou, με ένα καλά-συνδεμένο δίκτυο μεταφορών. Η ολοκλήρωση αυτού του σταθμού χρέωσης όχι μόνο εμπλουτίζει τις επιλογές χρέωσης των περιβαλλόντων χρηστών αυτοκινήτων, αλλά και προωθεί έντονα τη διαδικασία ηλέκτρισης σε Shenzhen και διευκολύνει το σχηματισμό μιας πράσινων και low-carbon παραγωγής και ενός τρόπου ζωής.

 

Τι ο σταθμός χρέωσης «έχει»;

Σαν χρεώνοντας προμηθευτή λύσης πόλεων, η τεχνολογία EN+ συνεχίζει να καινοτομεί τεχνολογία και κατάλληλος μια μιας στάσης λύση χρέωσης για τα ηλεκτρικά οχήματα για αυτό το πρόγραμμα επένδυσης και λειτουργίας σταθμών χρέωσης. Ο σταθμός υιοθετεί κυρίως την υψηλής ισχύος ενσωματωμένη διπλός-συνδετήρας λύση ΣΥΝΕΧΏΝ φορτιστών 120kW. Υπάρχουν 23 σωροί ΣΥΝΕΧΟΥΣ χρέωσης διπλός-συνδετήρων στο σταθμό, ο οποίος μπορεί να παρέχει τις εκατοντάδες της χρέωσης των υπηρεσιών σε καθημερινή βάση. Και ο σταθμός έχει μια ευρεία περιοχή, που καλύπτει έναν τομέα 3.000 τετραγωνικών μέτρων, και μπορεί να παρέχει τις χρεώνοντας υπηρεσίες για τα διαφορετικά πρότυπα των λεωφορείων, των επιβατικών αυτοκινήτων και των εμπορικών οχημάτων συγχρόνως. Σύμφωνα με την εισαγωγή, η γρήγορη χρέωση των συνηθισμένων επιβατικών αυτοκινήτων διαρκεί 20 λεπτά, και η χρέωση των λεωφορείων μπορεί να ολοκληρωθεί σε περίπου 2 ώρες. Αυτός ο σταθμός προσφέρει τη 24/7 υπηρεσία, η οποία ικανοποιεί αποτελεσματικά τις γρήγορες ανάγκες χρέωσης των ηλεκτρικών ιδιοκτητών οχημάτων.

Τι ο σταθμός χρέωσης «»;

Για διευκόλυνση των ηλεκτρικών ιδιοκτητών οχημάτων που έρχονται να χρεώσουν εδώ, η τεχνολογία EN+ έχει προσαρμόσει ποικίλες μεθόδους χρέωσης και πληρωμής για το σταθμό. Οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων μπορούν να υποβάλουν αίτηση για μια κάρτα χρέωσης στο γραφείο υπηρεσιών και να αρχίσουν με η κάρτα μπορούν επίσης εύκολα να ελέγξουν τη χρέωση των οχημάτων τους με την ανίχνευση του κώδικα QR και τη χρησιμοποίηση του κινητού applet.

Δεδομένου ότι ο εξοπλισμός τέθηκε σε λειτουργία, έχει ικανοποιήσει καλά τις ανάγκες της χρέωσης οχημάτων τη νύχτα και του ξαναγεμίσματος κατά τη διάρκεια της ημέρας. Υποστηρίζει τον προσδιορισμό κώδικα VIN, ο οποίος μειώνει πολύ την πιθανότητα των ανθρώπινων λαθών λειτουργίας, και συγχρόνως, η τηλεκατευθυνόμενη φύλαξη έχει βελτιώσει την ευκολία της χρέωσης. Οι σωροί χρέωσης είναι εδώ σταθεροί στη χρέωση, χαμηλοί στο ποσοστό αποτυχίας και εύκολο να λειτουργηθεί, οι οποίοι αναγνωρίζονται ομόφωνα από τους ηλεκτρικούς ιδιοκτήτες οχημάτων.

 

Τι είναι «differents» για τους σωρούς χρέωσης;

Όλοι οι ΣΥΝΕΧΕΙΣ φορτιστές σε αυτόν τον σταθμό αναπτύσσονται ανεξάρτητα και παράγονται από EN+ την τεχνολογία. Όχι μόνο έχουν τα πλεονεκτήματα του μορφωματικού σχεδίου, της υψηλής προστασίας, της υψηλής ασφάλειας και της υψηλής προσαρμοστικότητας, της εύκολης εγκατάστασης, της κατάλληλης διόρθωσης, της κατάλληλου συντήρησης και του επιπέδου προστασίας IP54, που είναι πλήρως ικανά της υπαίθριας χρήσης, αλλά και της ενότητας χρέωσης σταθερής δύναμης φέρνει μπορεί πολύ να βελτιώσει την ισχύ χρέωσης των σωρών χρέωσης κάτω από τις διαφορετικές τάσεις, οι οποίες μπορούν να είναι συμβατές με διαφορετικός τη σταθερή δύναμη χρεώνοντας η ενότητα μπορεί πολύ να βελτιώσει την ισχύ χρέωσης των φορτιστών κάτω από τις διαφορετικές τάσεις, οι οποίες μπορούν να είναι συμβατές με τα πρότυπα των διαφορετικών επιπέδων τάσης, έτσι ώστε το χρόνο χρέωσης των οχημάτων μπορεί να κοντύνουν πολύ και η εμπειρία χρηστών χρέωσης μπορεί να βελτιστοποιηθεί.

Προκειμένου να μεγιστοποιηθεί η ασφάλεια του περιβάλλοντος χρέωσης, οι ΣΥΝΕΧΕΊΣ φορτιστές τεχνολογίας EN+ σχεδιάζονται με εννέα χαρακτηριστικά γνωρίσματα προστασίας, και δίνει προσοχή στο διασκεδασμό θερμότητας των σωρών χρέωσης και το νερό και την αντίσταση σκόνης. Προκειμένου να είναι σε θέση να προσαρμοστεί στα πρότυπα επικρατόντων αυτοκινήτων στην αγορά, η τεχνολογία EN+ έχει περάσει επίσης δοκιμή πολλών κατασκευαστών οχημάτων όπως BYD, το Σινικό Τείχος, BAIC, η Mitsubishi, Trumpchi, XPeng, Weltmeister, κ.λπ. Είναι τέλεια συμβατό με τις ανάγκες χρέωσης στην αγορά, που φέρνει τη μεγάλη ευκολία στο πράσινο ταξίδι σε Shenzhen.

 

Περίπου τεχνολογία EN+

EN+ η τεχνολογία εισήγαγε τον τομέα των νέων ενεργειακών οχημάτων το 2015, που στηρίζονται στην ισχυρή ομάδα Ε&Α και το ώριμο σύστημα αλυσιδών εφοδιασμού της, και είναι δεσμευμένη στην παροχή των ενσωματωμένων λύσεων χρέωσης για τα νέα ενεργειακά οχήματα βασισμένα στα διάφορα σενάρια χρέωσης. Επιτυγχάνοντας τη βαθιά συσσώρευση και την καλή φήμη, η τεχνολογία EN+ δεν έχει σταματήσει να προωθήσει και κρατά ακόμα την αρχική πρόθεσή της να αναπτύξει συνεχώς και να καινοτομήσει για να δημιουργήσει περισσότερα τέλεια προϊόντα. Αυτή τη στιγμή, οι σωροί χρέωσης της τεχνολογίας EN+ όχι μόνο είναι ανθίζοντας σε μεγάλες επαρχίες και πόλεις στην Κίνα, αλλά και έχουν εξαγάγει σε περισσότερες από 30 χώρες όπως η Ευρώπη, η Νοτιοανατολική Ασία, η Νότια Αμερική και η Αυστραλία.

Το 2021 είναι το ανοίγοντας έτος του 14ου πενταετούς σχεδίου της χώρας, και οι λέξεις κλειδί «αιχμή εκπομπής» και «ουδετερότητα άνθρακα» έχουν καθοδηγήσει την κατεύθυνση της νέας ενεργειακής ανάπτυξης, και η EV που χρεώνει τη βιομηχανία έχει αναγγείλει επίσης μέσα μια σημαντική ευκαιρία ανάπτυξης. EN+ η τεχνολογία περαιτέρω αύξηση η επέκτασή της στον τομέα των φορτιστών της EV, να βελτιστοποιήσει το σχεδιάγραμμα και την επαναληπτική βελτίωση των προϊόντων της, και να προσθέσει την ορμή στη σφριγηλή ανάπτυξη της νέας ενεργειακής επιχείρησης.